Park halindeki otomobilin plakası çalındı

Kulu ilçesinde, bir yıl önce otomobili kundaklanan bir gurbetçinin bu kez evinin önünde park halindeki otomobilin plakası çalındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 16:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Karşıyaka Mahallesi Siteler Sokak Er Apartmanı önünde meydana geldi. İsveç'ten memleketi Kulu'ya tatilini geçirmek için gelen gurbetçi Dursun Er, DBH 958 yabancı plakalı lüks otomobilini evinin önüne park etti. Sabah saatlerinde otomobili ile şehir merkezine gitmek isteyen Dursun Er, BMW marka aracının plakalarının olmadığını gördü. Er, durumu polis merkezine bildirdi. Olay yeri inceleme ekipleri evde ve araçta inceleme yaptı. Gurbetçi Dursun Er, bir yıl önce de evinin önünde Mercedes marka otomobilinin kimliği belirsiz kişilerce kundaklandığını belirterek, "Bana ait olan otomobillere neden zarar verdiklerini anlamıyorum. Geçen yıl Temmuz ayında gece otomobilimi yaktıkları için evime güvenlik kamerası taktırdım. Otomobilimin plakasını alanlar görüntülerde var. Kamera kayıtlarında iki kişi olan şahıslardan birisinin ön plakayı, diğerinin de arka plakayı sökerek uzaklaştıkları görülüyor. Ben tekrar İsveç'e döneceğim. Aracımın plakası olmadığı için zorluk yaşayacağım endişesi taşıyorum. Otomobillerime zarar verenlerin bir an önce yakalanarak cezalarının verilmesini istiyorum" dedi.

Kulu ilçesinde, bir yıl önce otomobili kundaklanan bir gurbetçinin bu kez evinin önünde park halindeki otomobilin plakası çalındı. Olay, Karşıyaka Mahallesi Siteler Sokak Er Apartmanı önünde meydana geldi. İsveç'ten memleketi Kulu'ya tatilini geçirmek için gelen gurbetçi Dursun Er, DBH 958 yabancı plakalı lüks otomobilini evinin önüne park etti. Sabah saatlerinde otomobili ile şehir merkezine gitmek isteyen Dursun Er, BMW marka aracının plakalarının olmadığını gördü. Er, durumu polis merkezine bildirdi. Olay yeri inceleme ekipleri evde ve araçta inceleme yaptı. Gurbetçi Dursun Er, bir yıl önce de evinin önünde Mercedes marka otomobilinin kimliği belirsiz kişilerce kundaklandığını belirterek, "Bana ait olan otomobillere neden zarar verdiklerini anlamıyorum. Geçen yıl Temmuz ayında gece otomobilimi yaktıkları için evime güvenlik kamerası taktırdım. Otomobilimin plakasını alanlar görüntülerde var. Kamera kayıtlarında iki kişi olan şahıslardan birisinin ön plakayı, diğerinin de arka plakayı sökerek uzaklaştıkları görülüyor. Ben tekrar İsveç'e döneceğim. Aracımın plakası olmadığı için zorluk yaşayacağım endişesi taşıyorum. Otomobillerime zarar verenlerin bir an önce yakalanarak cezalarının verilmesini istiyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber